Tror på skrock

Två gånger har mina katter dödat en gigantisk spindel. Dom gör det genom att först rycka av ett par ben. Vet inte mer hur det går till, för de gör det när jag sover. Varje morgon som jag hittat spindeln har det regnat. Därmed är det bevisat att om man dödar en spindel så blir det regn dagen därpå.

Lingonlängtan

Har köpt ett nytt te från Kobbs idag som heter Lingonlängtan. Det var så gott, kan verkligen rekommendera! Sedan har jag köpt ett annat te med smak av Rooibos vanilj som jag ska ha på jobbet. Har inte hunnit smaka det än men av beskrivningen låter det riktigt bra:
Rik på mineraler, antioxidanter, koffeinfri, skonsam mot magen, inga garvsyror, inget tannin (sådant som gör att teet blir beskt). Ekologiskt. Ej genmodifierat. Hoppas det smakar bra!
I dag har jag varit med min bil på verkstad för handbromsen tar inte ordentligt. Lite konstigt tycker jag med tanke på att den gick igenom besiktningen samma dag som jag köpte den. Men förhoppningsvis slipper jag betala för han på verkstaden sa att detta bprde gå på garanti. Fast det skulle inte bli så dyrt ändå. Omkring 2500-3000 kronor. Trodde sådana saker var snuskigt mycket mer dyra men jag vet verkligen ingenting om bilar. Så jag målade ju upp värsta scenariot för mig själv typ ;) Nu hoppas jag på att den där lagningen som eventuellt ska ske går snabbt för jag använder ju bilen varje dag. Så då blir det att åka buss eller kanske försöka få till det så att jag får hyrbil. Men nu står min lilla bil på parkeringen, ovetande om att han ska till doktorn snart.

Kattnytt

Även månsarna blir slöa i värmen men igår var det andra bullar. Jag gjorde en ny leksak av ett kvitto. Jag tejpade det lite til len boll så det blev mer fart på det när man kastade och dom for som tokar. Jag behövde inte ens kasta, dom lekte själva. Såg jätteroligt ut när de for omkring. Fast sedan gick det lite för vilt till när även matte ville vara med och då for en lampa i golvet och gick i kras. Jag får skylla mig själv som har den stående så att man kan snubbla på sladden. Men det gör inte så mycket för jag har sett en lampa på IKEA som jag spanat på länge. Nu finns den på en second hand på väg till jobbet så ska när lönen kommer åka förbi och titta på den. Kan ju köpa den med gott samvete nu :) Det är en sådan som heter Duderö på IKEA.

RSS 2.0