Besviken

Åååh jag blev så besviken idag!! Det finns en låt som jag älskar, All my life med K-Ci & JoJo. Enligt min Spotify fanns den på en skiva som hette något i stil med 100 Essential Love Songs. Hittade en skiva på CDon som jag tänkte borde vara den. På en del skivor kan man ju få upp exakt vilka låtar som finns med, men på den här gick det inte, så jag chansade och beställde. Har väntat. I dag kom den. 100 essentiella kärlekssånger men inte den som jag ville ha!!
Funderar på om jag ska behålla skivan ändå, vi får se hur jag gör. Tills dess får jag nöja mig med gratismusiken, men skulle så gärna vilja ha den på skiva! Så om någon sitter och trycker på den, kommer jag och invaderar!

Anticimex 24/7

Vet inte om jag har skrivit det här, men ett tag var jag lite orolig för att mina katter höll till bakom skrivbordet lite för mycket, enligt mitt tycke. Jag ville inte att de skulle leka med sladdar eller dra ner modemet. När jag ett tag senare dammsög där bakom förstod jag vad de hade pysslat med. Där låg två stora spindlar med amputerade ben. Det händer ofta att jag hittar döda små kryp, ibland lemlästade, nu för tiden. Vet inte om de blivit fler eller om det bara är att de typ haft min lägenhet som någon slags genomfartsled till något annat ställe, men nu kommer de inte dit för de hinner bli mördade innan.
Två dagar i rad har jag haft en tvestjärt krypande på golvet. Det är höjden av vidrighet, jag hatar dem! Men månsarna varnar mig så att jag hinner mörda dem i tid! De vågar inte ta dem själva, vet inte om det beror på att de har taggar där bak.
I dag kröp en spindel i köket.
- Titta Fluffi, en spindel. Kom får du se!
Fluffi slickar vant till på spindeln så att den hamnar på rygg.
Snuffi anländer. Katterna äter halva spindeln var. Men kassler duger inte.

Gulligheter

I morse var mina katter så söta!! Snuffi var uppe men Fluffi låg fortfarande och sov. Plötsligt jamar Fluffi till på det speciella sätt som hon jamar när någonting är läskigt. Snuffi sitter och tittar på henne en stund innan hon smyger fram och slickar Fluffi på nosen lite försiktigt så att hon vaknar från sin mardröm.

Mörkrädd - Andreas Roman

För det första är det ju riktigt coolt att heta Roman, när man skriver romaner.
Den här boken köpte jag för en ganska billig penning på Åhléns och jag kan starkt rekommendera den. Tyckte att recensionerna lät lite överdrivna men det var precis som det stod! Boken är så läskig och den stannar kvar inom en så länge, har tänkt på den mycket sedan jag läste ut den igår kväll och försökt att analysera det som hände. På fredag kommer A till mig, hon köpte boken samtidigt som jag sist hon var här och hon har läst ut den. Bra att ha någon jag kan analysera med!!
Boken var alltså riktigt läskig, jag blev till och med lite mörkrädd så var tvungen att tända när jag gick på toa i natt. Utan att avslöja för mycket kan jag kanske dock säga att det inte är mörkret primärt som var det skrämmande, utan vad stark rädsla kan driva en människa till och, för att koppla till en kanonbra föreläsning vi hade häromdagen med Henrik Andershed, vad som händer när professionella ger behandlingar som man kanske egentligen inte vet fungerar.

Jättegod kalops

http://www.recept.nu/1.5239/nils_emil_ahlin/soppor_grytor/kott/skansk_kalops

RSS 2.0