Saker att se fram emot...

Westlife är tillbaka på svensk mark. 
I går kväll gjorde Sverigefavoriterna en hemlig spelning på Södermalm i Stockholm. 
- Det känns fantastiskt. Det är alltid lika kul att vara tillbaka här, säger Mark Feehily.

Irländska flickfavoriterna Westlife besökte Stockholm i går. Förutom ett späckat schema med intervjuer hann de även att göra en exklusiv spelning på MTG:s invigning på Södermalm.
- Vi kommer att bjuda på både nya och gamla låtar. För att påminna folk om vilka vi är och vilka vi har blivit, säger Mark Feehily till Expressen.
Westlife, som tog paus från musiken förra året, är tillbaka med skivan "Where we are" som släpps här nästa vecka.
- Vi känner jättestarkt för vårt nya album. Det känns som ett mycket mognare album. Det har ett lite rockigare sound, säger Mark Feehily.
Förutom spelningen i Stockholm går kommer Westlife tillbaka till Sverige redan i nästa vecka. 

Sjungder i "Idol"

Då de ska uppträda i "Idol" när programmet besöker Göteborg. 
Där de kommer att sjunga sin senaste singel "What about now" och tacka sina svenska fans med ett specialkomponerat nummer.
- Vi älskar "Idol". Utan "Idol" hade man inte upptäckt sådana fina artister som Kelly Clarkson och Carrie Underwood. Det formar så många stjärnor, säger Mark Feehily.
Men det verkar som pojkbandsstjärnorna inte kan hålla sig borta från Sverige - för bandet kommer även att uppträda på Nobelfesten 10 december.

Med Donna Summer

- Allt lutar åt det. Vi kommer att göra en nummer med Donna Summer. Men förhoppningsvis blir det även en längre turné i Sverige redan nästa år, säger Nicky Byrne.


Jag gjorde en dum sak...

Läste en sak jag har sparat på min dator och det var väl inte jättesmart kanske, men jag kunde bara inte låta bli. Det är flera år gammalt men det rör upp så mycket obearbetade känslor i mig. Jag har något slags behov av att läsa det lite då och då, kanske kommer det någon gång leda någon vart. Det är ett mail som H skickade till sitt ex strax innan vi gjorde slut och svaret hon skrev till honom. Svaret gillar jag nog mer än mailet kan jag säga =) Hur som helst, kanske kan det också stärka mig att tänka att det faktiskt inte alltid var så bra mellan mig och H när vi var tillsammans. Jag vet inte...

Gruppträff

I dag har min gamla gamla arbetsgrupp (utom en) varit och hälsat på hos mig. Mycket mysigt! Jag mötte dem vid tåget och så gick vi hem till mig och skulle fika. Vet ni vad som händer? Det går en propp! Jag skulle sätta i kaffebryggaren och vattenkokaren samtidigt och det gick tydligen inte. Jag förbannar mig själv för att jag inte lyssnat på min pappa och köpt hem proppar i förväg. I alla fall så använde vi ett annat uttag och då gick det bra. Sedan gick vi en sväng på stan innan det blev dags för mat (pizza och kebab). Jag köpte proppar på ÖB och efter lite konsultation med pappas sambo har jag skruvat i en och nu fungerar allting som det ska! Ska kolla i kyl och frys sedan så att ingenting blivit förstört.

Glöggkväll

I lördags kväll var vi hemma hos kompis X och hade lite glöggkväll. Hennes kisse har kommit hem efter att ha varit borta i sex månader. Helt otroligt och vi är alla jätteglada! Det var jättemysigt att få träffa henne igen och såklart också X:s andra katt.

Nyttigt?

I torsdags var mor, syster och mors bästa kompis här. Vi åt tårta och butterkaka. Sedan har jag bakat tills min gamla gamla arbetsgrupp kommer på måndag. Resultatet har blivit att jag ätit tårta till frukost två dagar i rad och att jag typ äter mig mätt på kakor. Har inte orkat handla någon direkt mat heller. Det är lite som de här reklamaffischerna från Delicato man ser ibland: Har du provat Tårtmetoden?

Från svart till vitt

Grupparbete onsdag: Går verkligen inte bra. Vi kör fast och kommer ingenstans. Min känsla är att fortsätter det så här vill jag aldrig mer gruppa i hela mitt liv.
Grupparbete torsdag: Vi går hem redan klockan tolv genom exceptionellt bra och fokuserat arbete! Jag har till och med lärt mig saker idag, vilket jag sällan gör annars i grupparbete.
Är också extra glad för att en kompis har fått hem sin bortsprungna kisse!

En lite mer seriös lista

Okej, här är en lite mer seriös lista på vad jag egentligen önskar av en man. Bara så att ni inte ska få fel uppfattning om mig.
Det finns två krav:
  1. Han ska vara snäll
  2. Han ska älska mig för att jag är jag
När man väl är kär gills ingenting annat.
Men sådant här är ju inte lika roligt att läsa =)

Några krav på blivande make

Det här med listor var riktigt roligt, här kommer en ny!
  • Han får på inget villkor vara allergisk mot pälsdjur.
  • För hans egen skull bör han också tåla damm för jag hatar att damma.
  • Vad gäller livsmedel vägrar jag göra extra specialkost om han får för sig att han får utslag av det ena eller andra.
  • Okej, han får vara vegetarian/vegan men jag vill inte höra något tjat om någon slags gräsrevolution. Orka! Även denna kost får han laga själv. Vill han ha extra stekpanna för att han inte kan blanda kött med quorn får han diska den själv.
  • Han måste stå ut med att jag minst en gång i veckan vill höra på Westlife eller annan nostalgimusik. Om jag sjunger med får han inte håna mig för dåligt uttal, felsjungning eller min totala tondövhet.
  • Han ska vara miljömedveten och återvinna. Förstår inte grejen med att medvetet bidra till jordens undergång.
  • Ingen slösa. Eftersom jag är en spara kommer jag störa ihjäl mig på honom om han köper en massa onödiga saker.
  • Han får inte gnälla om småsaker.
  • Han får inte ha gult hår. Okej det här kan låta som någon slags omvänd rasism men jag tycker det är sååå fult på killar.
  • Om han andas så det hörs, snarkar, flåsar eller på något sätt låter när han sover får han ha eget sovrum.

Snödrottningen

Jag har utvecklat någon slags radar för snö.
Första snön:
Jag är ute och går och tycker luften känns annorlunda. Skulle inte förvåna mig om snön kommer idag, tänker jag. En stund senare kommer den mycket riktigt och det snöar hela dagen.
Andra snön:
Innan jag åkte till körskolan igår eftermiddag tittade jag på termometern. Kanske blir det snö till kvällen, tänkte jag. Ja, när jag klev av tåget på kvällen snöade det.
Tredje snön:
Åkte tåget hem idag och konstaterade att kanske blir det snö idag igen. Svar: Ja, det snöar!
Igår hade jag körlektion och fick köra en annan bil än den jag brukar. Det kändes ovant men var faktiskt roligt. Jag kan ju inte bara dragläge i vanliga bilen som jag brukar köra utan i den här också! Alltså kan jag det på riktigt! Min största skräck har ju varit att jag lär mig köra i övningsbilen, kör upp i den och klarar uppkörningen för att sedan köpa en egen bil. Tänk då om jag verkligen inte skulle kunna få igång bilen! Typ öva i veckor utan att hitta dragläget. Tänk om jag skulle få lämna tillbaka bilen för att jag inte kunde få igång den. Nu behöver jag inte oroa mig mer. Är tydligen både snödrottning och draglägeskung!

Saker som känns äckligt att ta i:

  • Blöt fleece
  • Blöta hårstrån
  • Hud som är för torr eller för fet
  • Gamla matrester när man rensar i diskhon
  • Ballonger

Fars Dag

I dag har jag firat pappa och farfar på fars dag. Först en tur till pappa där vi förmiddagsfikade. Vi åt bullar, kakor och schwarzwaldtårta, en av mina favoriter! Jag tog först en ganska stor bit. När alla ätit klart var nästan halva tårtan kvar ändå men det är ju inget att spara på så då delade pappa och jag på det. Det mättar fint!
Sedan åkte vi till farmor och farfar där vi fick älgkött, potatis och sås. Det är sådan mat som jag gillar. Med hemmagjord gelé och pressgurka och farmors goda sallad till. Till efterrätt fick vi inte den vanliga marängtårtan utan något som hette råmjölkspannkaka. Det smakade sådär. Ätbart med sylt och grädde men inte vansinnigt gott. Men nu har man provat det i alla fall.

Pompe

Hittade ett sött litet poem som handlar om Karl XII:s hund. Skrivet av en Israel Holmström.
Pompe Kongens trogne dräng
Sof hwar natt i Herrens säng,
Sehn af år och resor trötter
Leed han af wjd Kongens fötter.
Mången stålt och fager mö
Önskade som Pompe lefwa
Tusend hieltar eftersträfwa
At få så som Pompe dö.

Facebook is my destiny

Det lönar sig att vara på Facebook. Helt plötsligt skymtar min öga en annons.
WESTLIFE SLÄPPER NYTT ALBUM DEN 2 DECEMBER!
Jag har förhandsbokat den på CDON men det verkar som om man bara kan nå den aktuella sidan via länken på Facebook, för när jag söker albumet hittar den ingenting. Min tacksamhet till Facebooks annonser är enorm, det måste vara ödet!
Lite kul också för min pappa och jag pratade för bara några dagar sedan om Westlife, han frågade om de fortfarande höll på och sådär.
Detta ska firas med klyftpotatis och fisk!

Svinvaccinet innehåller svin

Igår läste jag en insändare i Extra Östergötland. Där stod att läsa att vaccinet mot svininfluensan innehåller ägg, bacon, hajlever och kvicksilver. Jag hoppas även att det finns någon form av verksam substans mot själva influensan i sprutan, men det nämndes inte =) Kanske innehåller vaccin sådana här skumma saker men för min del är avståndet mot att ta sprutan nu starkare.
Jag tycker det är principiellt fel att hajar och grisar ska sätta livet till för att vi ska vaccinera oss.
Jag ryser vid tanken på att spruta in kvicksilver i min kropp.
Ägg är godast stekt på en smörgås med mycket smör.

RSS 2.0