Ledsamt upprepande

Mina kusiners hund har försvunnit. Han var ute på jakt och försvann då, det var i går på förmiddagen. 

En sak som känns extra tråkigt är att exakt samma sak hände med deras förra hund. Han försvann under jakt och hittades aldrig, men han var gammal och man antog att han avlidit, dock underligt då att ingen kropp kunde hittas. Den nu försvunna hunden är inte gammal, men inte heller någon valp. 

Det värsta är att inte veta vad som har hänt, han kanske lider eller hamnat hos några riktiga dummingar. 

Tur att Vitnos är ett burdjur!

Teater

Nyss hemkommen från teaterföreställningen Trazzel som jag var på med S. 

Om just den här teatern:
Detta var en komedi och emellanåt blev det lite för mycket, det vill säga det roliga går till överdrift. Men annars var den bra, dock lite rörig.

Om teater i allmänhet:
Jag gillar teater! Har bara inte någon att gå med, att S och jag gick var en slump. Eller jag har väl folk att gå med, men jag vet inte om mina kompisar är intresserade av att gå på teater så då vill jag inte hetsa. Egentligen kanske vi alla sitter och längtar efter teater.  

Våldtäktskvinnan, finns hon?

Jag har kommit på mig själv med att inte vara så könsneutral. När jag går hem sent på kvällarna när det är mörkt så tänker i alla fall jag att det är lite läskigt för att det kan komma en läskig våldtäktsman. Jag tänker mig alltid att det är en man. Att en kvinna skulle våldta mig finns inte på kartan, snarare är det så att om jag ser en kvinna gå i närheten känns det lite tryggt. Det är ju inte klokt egentligen, att jag tänker så. Alla män våldtar inte och alla kvinnor avhåller sig inte från att våldta. 

Uppdatering från buren

I går inhandlades pepparkakshjärtan med hål längst upp, så att man kan hänga dem i snören. Matte har pysslat med glasyr och nu hänger fyra fina hjärtan i röda snören ovanför min bur. Värsta julstämningen!

Mindre roligt är att jag ska åka till veterinären i eftermiddag för matte tror att jag har fått ögoninflammation. Min kompis Kalle, som nu är död *snyft*, hade för trånga tårkanaler så han fick ofta ögoninflammation. Därför säger matte att hon är säker på sin sak. Jag har varit på djurkliniken en gång förut när jag var irriterad i huden. Det var inte så farligt för de tittade ju bara men nu tror jag de kommer trilskas desto mer. Matte propsar på att jag ska få något grönt klägg i ögonen så att man kan utesluta att det är en skada på ögat som gör mig irriterad. Det värsta är dock att jag med all säkerhet kommer att få någon äcklig medicin. Kalle fick ögonsalva, kanske får jag det också.

God Jul från Rinnögat =/

118 100 strikes back

Jag har ett par gånger trakasserat 118 100, som ju faktiskt ska ha svar på allt, med diverse irrelevanta frågor. Detta efter att Frida intygat på sin blogg att det faktiskt är ganska roliga svar som kommer tillbaka. Till exempel frågade jag vem som var kär i mig. Svaret är: 118 100 tror att det är en trevlig ung person som gillar att se på film, umgås och spela fotboll. 

Så om ni känner er träffade... here I am! *haha* Det låter dessvärre som att 118 100 inte känner mig så väl. Jag hatar bollsport, ser sällan på TV och är en typisk ensamvarg. Skulle nog inte passa så bra med ovanstående alltså.

Nu ger 118 100 igen för alla mina SMS genom att skicka:
118 100 längtar efter ditt samtal för att visa hur bra vi är på nummer/adressupplysning.

Jag undrar om fotbolls-film-gillar att umgås- killen jobbar på 118 100 och nu undrar varför jag inte hört av mig på ett tag och vill påminna om sin existens... Kanske. 

Smitkanin

I morse glömde matte att stänga min lucka igen! Jag tror att hon börjar bli senil... Så när hon laddade tvättmaskinen passade jag på att smita in i vardagsrummet där jag egentligen inte får vara eftersom jag gnager så mycket på stolarna och finmattan. 

Mina mattar har köpt en julgran men den är så liten och larvig att den nästan skulle få plats inne i min bur. Töntigt värre. Granar ska vara stora tycker jag. När jag låg inne i vardagsrummet och kikade på den så kom min lill-matte och frågade om jag ville bli en julkula. Det var den dummaste fråga jag hört, hur skulle det se ut?!

Jag har fått en rosa morot, ingen riktig men det är som en mineralsten som även håller tänderna i form. Annars brukar jag vara riktigt kräsen, men den här gillar jag. =)


Kram från Vitnos, världens i särklass smartaste kanin!



Myshelg

Lördagen har spenderats hos H. Vi såg på en jättebra film, med Adam Sandler, som hette Click. Det var en komedi fast jag tyckte även att den var tänkvärd och sorglig. Handlar om en man som alltid prioriterar jobbet före sin familj. En dag får han en fjärrkontroll som han kan kontrollera sitt liv med; snabbspola, hoppa över scener osv. Så går hela hans liv och det blir inte riktigt som han hade tänkt sig. Frun skiljer sig och eftersom allting snabbspolas missar han väldigt mycket. 

Men i slutet av filmen vaknar han upp igen, allt var bara en dröm. Lyckligt slut och han börjar prioritera sin familj. 

Myslampa

I går köpte jag en fönsterlampa på IKEA som heter Grönö. Det stod att den skulle ge ett stämningsfullt ljus - och det gör den!

Överraskning

I går kväll kom mammas bästa kompis och hennes son, som är två år äldre än mig, på oväntat besök. Bryggde såklart Gevalia, som jag lärt mig från reklamen =)  Sonen har varit i USA sedan sommaren 2006 och jag har bara träffat honom en gång sedan han åkte så det var riktigt skoj att träffa honom igår, för nu har han kommit hem för en längre period. Vi åt kakor och han lagade mitt halsband och hjälpte mig med korsord. Tusen tack!! 

RSS 2.0