Facebook spår min framtid

Jag har tidigare gjort ett test på Ansiktsboken om när jag ska få barn. Nu har jag roat mig med ett som handlar om vem jag ska gifta mig med.
Kommer det att vara en snygging eller en tönt?
Svar: Jag kommer att gifta mig med en tönt. Dock en ovanligt trevlig och hjälpsam sådan.
Precis vad jag vill ha =)

Bästa julklappen

Idag var årets sista körlektion. Nästa blir om ungefär två veckor. Jag hoppas att allting kommer att sitta kvar då och att jag förhoppningsvis hunnit plugga järnet vad gäller teori.

Mitt mål har varit att klara körkortet före maj 2010. Tro det eller ej, men det verkar som om jag kommer att lyckas. Planen för 2010 blir att fortsätta med rondellkörning. Därefter att kunna tolka anvisningar och att parkera. Någonstans däremellan blir det halkan för att sedan visa att jag kan köra i stan självständigt.

Känner mig grymt laddad!

(Hör inte hit, men jag måste få skriva att något som irriterar mig enormt är när matte står still och pratar i mobilen medan hund står bredvid och gnyr för att det är kallt. Okej, man kanske väntar på något, men stackars hunden kanske fryser om tassarna. Kan man inte gå och prata samtidigt bör man inte skaffa hund.)

Allt är normalt igen

Kollade på Spencers blogg och då kan jag lätt bli lite bebissugen för han är så söt o go.
Sedan kollar jag på H:s kompis blogg för att se hur deras bebis ser ut nu. Jag är ju som många vet inte direkt den barnkära typen så jag kollar lite halvhjärtat. Ska mycket till för att jag ska tycka bebisar är intressant. Sedan kommer en bild på ett hjärta med spikar igenom.
Jag: - Shit vad coolt!
Och lutar mig fascinerat fram.
Så var det med den saken. Ge mig ett organ och jag är på banan igen. No more bebislängtan.

Terminens sista möte med sektionsstyrelsen

Förra veckan hade vi terminens sista möte med sektionsstyrelsen. Jag hade AMO-möte samma tid och var tvungen att välja. En sak som då grämde mig lite lätt var att jag skulle missa baguette, för det får vi alltid där. Visserligen brukar vi i styrelsen ha med oss jättegott fika som egentligen är godare, men ändå.
Hur som helst. Baguetten kan ruttna i något skafferi. För när jag kommer in genom dörren brinner levande ljus och någonstans spelas det julmusik. Vår söta ordförande har gjort världens mysigaste avslutning för oss. Det kändes riktigt bra och gjorde att jag blev peppad att fortsätta! Och så fick vi julklapp: en ängel och julte. Det kommer verkligen till användning för jag har en envis förkylning. Därför jag inte skrivit på ett tag för det har inte funnits så mycket att säga.

Om Westlife i IDOL

Blir lite mycket Westlife nu för er som inte är intresserade men skit samma. Min blogg - mina inlägg. Måste få skriva av mig lite.
Kollade på de två klippen nu på TV4 Play. Första intrycket när de sjöng nya låten var att "Nej, det här var inte så bra, lite tamt och det låter bättre på skivan". Men sedan när jag kollade på medleyt så ja... tårarna bara rann. Jag förstår inte hur fyra (eller fem) grabbar från Irland kan sätta ord på mina känslor så bra. Okej det är väl egentligen låtskrivarna som gör det, men ändå. Jag kan inte för mitt liv begripa vad som gör deras låtar så speciella för mig och varför de alltid kommer att vara ett stöd när livet känns tungt. Det bara är så. Nobody does it like Westlife.
Hittade fler klipp som jag ska kolla på när jag präntat ihop vårt grupparbete. Ska gå igenom texten och försöka skapa en röd tråd.
Mer Westlife för er som är som jag finns här: http://www.tv4play.se/1.936603?aggId=1.940876&keyword=WESTLIFE&label=WESTLIFE

Westlife i IDOL ikväll...

...men Expressen är visst mer intresserade av att BSB spelar på Hovet ikväll.
Hela nyheten på:
http://www.expressen.se/noje/musik/1.1803023/flickfavoriterna-haller-fortfarande

Westlifes nya skiva

I dag fick jag den med posten. Har lyssnat på den en gång men inte så ordentligt eftersom jag pluggar samtidigt. I en recension i Metro (inte dagens) har skivan fått betyget 3 av 5 och bland annat skriver de ungefär att skivan håller lika hög klass som Coast to coast, vilket anses vara ett av deras bästa album.
Min åsikt är densamma därför har jag höga förväntningar på skivan. Coast to coast är mitt absoluta favoritalbum med Westlife. Nu när jag lyssnat på Where we are kan jag hittills säga att den första och sista låten på albumet har gått rakt in i mitt hjärta. "What about now" har jag lyssnat på konstant i några veckors tid nu och jag gillar den fortfarande skarpt. "I´ll see you again" är oerhört fin, jag funderar på om den handlar om Kian och Nickys fäder som gått bort. Jag tänker i alla fall lite smått på dem i min närhet som nyligen gått bort när jag lyssnar på den: Kalle Kanin och Gammelmoster.

Drömtolkning

Jag har en drömtydningsbok. Tittar inte i den så ofta och tar väl det som står där i med en nypa salt. Men i morse tittade jag i den, för jag hade drömt om gräsänder. Kom på det när jag var ute och gick och såg de små sötnosarna vid vattnet.
Såhär säger boken: Om du ser simmande ankor kommer du troligen att få en komplimang som får dig att rodna av stolthet.

Omtenta-oskulden

Om två veckor har jag min första omtenta.
Vi fick tillbaka tentan idag men det känns rätt bra ändå. Var helt säker på att jag skulle bli underkänd. Dessutom var jag bara ett halvt poäng från att bli godkänd, så helt körd är jag ju inte.
I dag har vi grupparbetat. Det gick bra och det känns som att vi har en bra struktur inför nästa veckas litteraturseminarium.
Denna termin har det verkligen blivit en enorm höjning av tempot känner jag, om jag jämför med tidigare fyra terminer. Men jag klagar faktiskt inte för jag har länge velat ha högre krav. Det är ju nästan så att jag har skämts när jag har pratat med studenter på andra program och jag har hört hur mycket de har att göra. Dessutom är det trots allt åtta timmars arbete fem dagar i veckan som ska gälla för heltidsstudier. Så har det definitivt inte varit för mig förut. Det enda jag hoppas på nu är att lärarna ska ställa högre krav på oss studenter när vi har seminarium. Till exempel menar jag då att de ska ställa konkreta frågor, jag ska kunna visa att jag är påläst och att jag kan mer än det jag redovisar. Dock känner jag mig optimistisk. Förra kursen fick vi mycket feedback på våra seminarier och det har också varit ovanligt bra och lärorika seminarium den här terminen.

RSS 2.0