Saker att se fram emot...

Westlife är tillbaka på svensk mark. 
I går kväll gjorde Sverigefavoriterna en hemlig spelning på Södermalm i Stockholm. 
- Det känns fantastiskt. Det är alltid lika kul att vara tillbaka här, säger Mark Feehily.

Irländska flickfavoriterna Westlife besökte Stockholm i går. Förutom ett späckat schema med intervjuer hann de även att göra en exklusiv spelning på MTG:s invigning på Södermalm.
- Vi kommer att bjuda på både nya och gamla låtar. För att påminna folk om vilka vi är och vilka vi har blivit, säger Mark Feehily till Expressen.
Westlife, som tog paus från musiken förra året, är tillbaka med skivan "Where we are" som släpps här nästa vecka.
- Vi känner jättestarkt för vårt nya album. Det känns som ett mycket mognare album. Det har ett lite rockigare sound, säger Mark Feehily.
Förutom spelningen i Stockholm går kommer Westlife tillbaka till Sverige redan i nästa vecka. 

Sjungder i "Idol"

Då de ska uppträda i "Idol" när programmet besöker Göteborg. 
Där de kommer att sjunga sin senaste singel "What about now" och tacka sina svenska fans med ett specialkomponerat nummer.
- Vi älskar "Idol". Utan "Idol" hade man inte upptäckt sådana fina artister som Kelly Clarkson och Carrie Underwood. Det formar så många stjärnor, säger Mark Feehily.
Men det verkar som pojkbandsstjärnorna inte kan hålla sig borta från Sverige - för bandet kommer även att uppträda på Nobelfesten 10 december.

Med Donna Summer

- Allt lutar åt det. Vi kommer att göra en nummer med Donna Summer. Men förhoppningsvis blir det även en längre turné i Sverige redan nästa år, säger Nicky Byrne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0